Направете своите запитвания във вайбър или чрез обаждане на телефон 0882596702.
Кои сме ние?

Историята на www.bikesport.bg започва през 2013 година, когато за първи път отваря онлайн магазинът ни за велосипеди, аксесоари и компоненти.
Основните принципи, които спазваме още от началото ни, са да предоставяме страхотни цени за нашите на 100 продукта, без посредници и без излишно оскъпяване.
Благодарение на стратегически разположения ни офис и опит в логистиката можем с лекота да доставяме до Вашите любими продукти до всяка точка в Европа.
Най-новите технологии и системи за онлайн разплащания ни позволяват да Ви осигурим максимална защита на личните данни и удобство при пазаруване. Интуитивният дизайн значително улеснява и спомага на Вас, любителите на колоезденето, да изберете най-подходящите за Вас продукти.
Не на последно място, екипът ни е изцяло на Ваше разположение и в реално време ще може да потърсите съвет, помощ или упътване по всеки въпрос, свързан с колоезденето!
Благодарим Ви, че сте с нас!

Филосифията на екипа от специалисти в www.bikesport.bg е да предостави на любителите на колоезденето богат избор на велосипеди, аксесоари и компоненти на достъпни цени. Липсата на посредници или директните продажби до крайния потребител ни предоставят изключителното предимство - да имаме страхотни цени за всички наши продукти, независимо дали са велосипеди, аксесоари или компоненти.
Нашата страст е колоезденето и ние знаем какво точно Ви е необходимо, за да направите преживяванията си с велосипеда още по-незабравими. Богатият ни избор от продукти ще задоволи и най-взискателните колоездачи.
Ние сме стратегически разположени и имаме богат опит в логистиката, което ни позволява да доставяме Вашите любими продукти до всяка точка в Европа с лекота, точност и без усложнения.
Най-новите системи за онлайн разплащания и последното поколение технологии ни спомогнаха да осигурим максимална защита на личните данни и информация. Интерфейсът заедно с интуитивният дизайн значително услеснява и спомага за по-бързия, по-удобния и по-лесния начин за пазаруване по всяко време на денонощието. Естествено, последният принцип е отдаденост и точно затова може да ни потърсите по всяко време, по всеки въпрос, свързан със света на велосипедите! Всички тези принципи ни правят по-добри и изключителни! Очакваме Ви!

Онлайн магазинът за велосипеди, аксесоари и компоненти www.bikesport.bg стартира за първи път в България, през 2011 година. Реализирали сме почти 20 000 поръчки, имаме приблизително 10 000 регистрирани потребители и сме стратегически разположени в индустриалната зона на гр. Пловдив, Р. България. Градът е вторият по големина в страната и е не само средище на индустриалния живот с най-много производствени предприятия, но и е уникален със своята история и култура. Град Пловдив е най-старото населено място в Европа и шестият най-древен и все още обитаван град в света. Той е разположен на един от най-старите и натоварени търговски маршрути, свързващи Европа и Азия, които и към този момент остават основна пътна артерия между Стария континент и Изтока.