Кои сме ние?

Историята на www.bikesport.bg започва през 2013 година, когато за първи път отваря онлайн магазинът ни за велосипеди, аксесоари и компоненти.
Основните принципи, които спазваме още от началото ни, са да предоставяме страхотни цени за нашите на 100 продукта, без посредници и без излишно оскъпяване.
Благодарение на стратегически разположения ни офис и опит в логистиката можем с лекота да доставяме до Вашите любими продукти до всяка точка в Европа.
Най-новите технологии и системи за онлайн разплащания ни позволяват да Ви осигурим максимална защита на личните данни и удобство при пазаруване. Интуитивният дизайн значително улеснява и спомага на Вас, любителите на колоезденето, да изберете най-подходящите за Вас продукти.
Не на последно място, екипът ни е изцяло на Ваше разположение и в реално време ще може да потърсите съвет, помощ или упътване по всеки въпрос, свързан с колоезденето!
Благодарим Ви, че сте с нас!

Филосифията на екипа от специалисти в www.bikesport.bg е да предостави на любителите на колоезденето богат избор на велосипеди, аксесоари и компоненти на достъпни цени. Липсата на посредници или директните продажби до крайния потребител ни предоставят изключителното предимство - да имаме страхотни цени за всички наши продукти, независимо дали са велосипеди, аксесоари или компоненти.
Нашата страст е колоезденето и ние знаем какво точно Ви е необходимо, за да направите преживяванията си с велосипеда още по-незабравими. Богатият ни избор от продукти ще задоволи и най-взискателните колоездачи.
Ние сме стратегически разположени и имаме богат опит в логистиката, което ни позволява да доставяме Вашите любими продукти до всяка точка в Европа с лекота, точност и без усложнения.
Най-новите системи за онлайн разплащания и последното поколение технологии ни спомогнаха да осигурим максимална защита на личните данни и информация. Интерфейсът заедно с интуитивният дизайн значително услеснява и спомага за по-бързия, по-удобния и по-лесния начин за пазаруване по всяко време на денонощието. Естествено, последният принцип е отдаденост и точно затова може да ни потърсите по всяко време, по всеки въпрос, свързан със света на велосипедите! Всички тези принципи ни правят по-добри и изключителни! Очакваме Ви!

Онлайн магазинът за велосипеди, аксесоари и компоненти www.bikesport.bg стартира за първи път в България, през 2011 година. Реализирали сме почти 20 000 поръчки, имаме приблизително 10 000 регистрирани потребители и сме стратегически разположени в индустриалната зона на гр. Пловдив, Р. България. Градът е вторият по големина в страната и е не само средище на индустриалния живот с най-много производствени предприятия, но и е уникален със своята история и култура. Град Пловдив е най-старото населено място в Европа и шестият най-древен и все още обитаван град в света. Той е разположен на един от най-старите и натоварени търговски маршрути, свързващи Европа и Азия, които и към този момент остават основна пътна артерия между Стария континент и Изтока.