Направете своите запитвания във вайбър или чрез обаждане на телефон 0882596702.
Кои сме ние?
От къде бих могъл да си набавя упътване за моя велосипед?
Може да намерите упътването за Вашия велосипед в страницата с Упътвания на официалния ни сайт www.bikesport.bg, ако не сте го получили при покупка на велосипеда.
От къде бих могъл да намеря аксесоари и компоненти за велосипеди?
Може за закупите тези допълнителни аксесоари, компоненти и още много други през нашия онлайн магазин на http://www.bikesport.bg в секцията Аксесоари и в секцията Компоненти.

Рамката ми се пропука! Какво да направя?
Ние от екипа на Bikesport ще сме Вашата първа точка на контакт по всякакви въпроси относно гаранцията. Може да се свържете с нас по всяко време на info@bikesport.bg.
Счупих някоя част от велосипеда и искам да си закупя нова! Мога ли да поръчам директно от вас?
Да, ние продаваме директно до потребителите. За запитвания относно части, моля посетете секциите Аксесоари и Компоненти. Винаги може да се обърнете към нашия екип за онлайн обслужване с Вашите въпроси.
Мога ли да транспортирам моя велосипед със стойка за велосипеди на тавана на автомобила ми?
Велосипедни стойки за таван на колата, където задното колело и предната вилка са захванати, не са проблемни.
Състезателни велосипеди с карбонова предна вилка е добре да се третират различно.
Велосипедни стойки за таван на колата, които захващат долната тръба на рамката на велосипеда не са подходящи. Това може да причини перманентни наранявания на велосипеда.
Ако използвате багажник за велосипеди, използвайте го за транспортиране на велосипеди с алуминиеви рамки. Нашата препоръка е да транспортирате Вашия велосипед в автомобила. Този начин е по-безопасен за велосипеда.
Мога ли да инсталирам детско ремарке на моя велосипед?
Да, Важно е да се инсталира на теглича на задната ос. Възможно е да се инсталира на велосипеди със системата quick release dropouts. Ако имате нужда от каквато и да е техническа помощ, може да се свържете с нас на info@bikesport.bg.
Защо моят велосипед е по-тежък отколкото е даден в сайта?
Не винаги е възможно да имаме точни измервания за всеки размер велосипед и оборудване. Нашите измервания са на база най-малък размер рамка без педали. Но дори и за същия размер, може да има разминаване между теглата на велосипедите. За всеки размер може да има допълнителни 250-300 грама допълнително тегло. Ние винаги се опитваме да измерим и публикуваме точна информация за теглото.
Мога ли да монтирам друг вид вилка на моя велосипед?
Не. Монтирането на друга вилка, различна от тази, която е предоставена в стандартното оборудване ще анулира гаранцията. В следствие, геометрията на велосипеда ще се промени в отрицателна насока, в резултат ще има различно управление, различно усещане и ще нарани рамката перманентно.
Какъв е размерът на гумите, които мога да използвам за моя велосипед?
Размер на гуми:
Всички HARDTAIL велосипеди: Максимален размер на гуми 2.25“
Моделите са тествани с този размер гуми и капли.

Мога ли да тествам велосипед преди да го закупя?
Ние вярваме, че тестването на велосипеди е съвсем различно от това да видите или прочетете спецификациите му.
При закупуването на велосипед от нашия онлайн магазин на www.bikesport.bg Вие ще имате възможността да върнете Вашия продукт в рамките на 30 дни. Единственото условие е велосипедът да е в оригиналната опаковка и да не е използван. Стойността на доставката се покрива от купувача.
Имате въпрос извън секцията за често задавани въпроси? Имате желание за коментар, обратна връзка и предложения?
За нас ще бъде повече от удоволствие, ако имате интерес да оставите коментар, препоръка и/или имате някакви предложения към нас! Ние вярваме, че Вие може да ни предоставите невиждана перспектива и ние ценим Вашето мнение! Не се колебайте да се свържете с нас на e-mail: info@bikesport.bg или се обадете на +359 32 921 925 където нашият специалист по обслужване на клиенти ще Ви отговори! Ние се стараем да Ви предоставим отговори и Вашето мнение е ценно за нас!