Направете своите запитвания във вайбър или чрез обаждане на телефон 0882596702.
Кои сме ние?

Начини за плащане


Електронният магазин за велосипеди, аксесоари и компоненти www.bikesport.bg предлага на своите потребители няколко различни начина за плащане на поръчки.


Банков превод
При метода плащане по банков път, ще трябва да предоставите получената по имейл фактура на банката от която ще наредите паричния превод. Като основание на плащането трябва да посочите номера на Вашата поръчка, за да може нашите администратори да е отбележат като платена.


Дебитна/кредитна карта
Плащането с лична дебитна или кредитна карта се извършва онлайн през виртуален ПОС терминал, който гарантира максимална сигурност на Вашите лични данни като картодържател. Приемаме карти издадени от VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro, ако имат CVV2 или CVC2 код). Независимо от валутата на картата, транзакцията се осъществява в български лева по актуалния за деня курс, определен от банката, издател на картата. „БАЙК РИТЕЙЛ" ЕООД не съхранява данни за банковите карти, с които се извършват плащания през сайта.

Изплащане чрез кредит от финансова институция

Право да кандидатства за отпускане на кредит има само потребител, чиято конкретна онлайн поръчка е с цена (без цената на доставка ), равна или по – голяма от 150 ( сто и петдесет) лева. Конкретните условия, за кандидатстване и отпускане на кредит се определят едностранно от съответната банка или финансова институция, съобразно кредитна й политика. Дружеството не участва по никакъв начин в отношенията между потребителя и кредитиращата го институция. Отпускането на кредит става съобразно правилата и изискванията на кредитора и няма нищо общо с дружеството. Съветваме потребителя да направи внимателен и информиран избор на кредитиращата го институция, като предварително подробно се запознае с ангажиментите, които ще поеме. Потребителят ще бъде уведомен по телефона от кредитиращата институция за условията и действията, които трябва да предприеме. Поръчаната стока ще бъде доставена, чак след като дружеството получи потвърждение от кредитора, че Потребителят е одобрен за отпускане на кредит за онлайн покупка на стоки на изплащане.
Наложен платеж
Наложеният платеж или плащането в брой на куриера при доставка е на цялата стойност на поръчката и доставката (ако има такава). Стойността на поръчката може да прегледате във Вашия профил,а плащането е в български лева и с включено ДДС.PayPal
PayPal е призната за една от най-сигурните разплащателни системи в цял свят. Плащането се преминава през автоматизирана система за разплащане чрез криптирана връзка, която гарантира сигурността на личните данни на картодържателя. Разплащането се извършва посредством верификация на имейл адреса на потребителя.