Направете своите запитвания във вайбър или чрез обаждане на телефон 0882596702.
Кои сме ние?

Как да поръчам онлайн


Онлайн магазинът www.bikesport.bg е създаден специално с интуитивен дизайн, който позволява на потребителите лесно и бързо да направят най-добрия избор при закупуването на велосипед, аксесоари или компоненти.

Избор на продукти
За да изберете продуктите, които искате да закупите, просто кликнете върху желаната категория и ще намерите разнообразие от велосипеди, аксесоари и компоненти. Ако търсите конкретен модел, аксесоар и/или компоненти може да използвате удобно поставената търсачка в горната част на началната страница.

Кошница с продукти
След като изберете желания от Вас продукт или продукти може да го добавите във Вашата кошница с един клик като използвате бутона "Добави в Кошницата".

След като сте избрали и добавили в кошницата желаните от Вас продукти може да прегледате цялата информация, коригирате и актуализирате продуктите, които желаете да закупите. Ако притежавате код за отстъпка може да го добавите в полето "Код за отстъпка" и системата ще Ви обнови цената.

Информация за фактура
В информация за фактура ще трябва да въведете Вашите данни, да създадете нов профил или да продължите като гост. В който и да е от случайте ще трябва да попълните необходимите полета с актуална и точна информация, която ще е необходима на нашите администратори, за да завършат поръчката Ви.

Плащане & Доставка
В плащане и доставка може да изберете желания от Вас начин на плащане и начин на доставка. Начините за плащане са подробно обяснени в страницата "Начини на плащане", а условията за доставка са в страницата "Доставка".

Потвърждение
В потвърждение ще получите систематизирана и пълна информация относно Вашата поръчка. Преди да е потвърдите трябва да прочетете и съгласите с нашите "Общи условия" и след това да кликнете върху бутона "Поръчай"
.